Cartel ERRANT

ERRANT. Itineraris d’Art i Pensament 2020 • De 18/9/20 a 27/9/20

This page is also available in: EspañolCatalàItaliano.

Del 18 al 27 de setembre de 2020 participaré en el festival ERRANT amb la instal·lació Pells a l’església romànica de Barruera.

Pells (Instal·lació)

Pells té el seu origen en la travessa que l’artista va fer des de Barcelona fins a Ferrera, al Pallars Sobirà. És una instal·lació a mig camí entre la pintura i l’escultura que, un cop dins l’església romànica de Barruera, es configura com una sort de retaule que accentua així el seu component sagrat del caminar i la muntanya.

Visita guiada a l’obra de Marco Noris i a l’església

Lloc: església de Sant Feliu de Barruera
Dia: 20 de setembre de 2020
Hora: 11 h
Accés a la visita amb inscripció gratuïta (vàlida només per al dia 20)

ERRANT són itineraris d’art i pensament, en els quals la paraula i la imatge, en les seves expressions més radicals, experimentals i contemporànies, dialoguen amb el patrimoni paisatgístic, arquitectònic, històric i industrial de la demarcació de Lleida.

ERRANT are routes of art and thought, in which the word and image, in their more radical, experimental and contemporary expressions, dialogue with the landscape, architectural, historical and industrial heritage of the demarcation of Lleida.

Published by

Marco Noris

Born in Bergamo, Italy, in 1971. Lives and works in Barcelona, Spain.